ACUDIM. Fullet informatiu Cultura Diputació de València

Agenda Cultural

El fullet ACUDIM és un resum del programa d’activitats de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València. La majoria de les activitats culturals ací oferides tenen lloc al Centre Museístic de la Beneficència i al MuVIM, dos referents culturals a la ciutat de València. Són activitats gratuïtes i obertes als ciutadans.

 

Aquest fullet s'edita cada dos mesos i arreplega tota la programació dels tres museus que gestiona l'Àrea de Cultura: Museu de Prehistòria de València, Museu Valencià d'Etnologia i Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

 

A més, ACUDIM dóna compter de totes les exposicions itinerants que arriben als pobles valencians de la mà de l'Àrea de Cultura i de l'equip de tècnics dels museus de la Diputació. Aquestes itinerants serveixen d'acostament de l'activitat dels museus als municipis i contribueix a descentralitzar la cultura més enllà del nostre cap i casal.

 

A banda de les activitats expositives ACUDIM també recull una sel·lecció d’aquelles activitats que s'organitzen des d'altres unitats adscrites a cultura, com la Institució Alfons el Magnànim, el SARC o Promoció Cultural. Es tracta d'activitats obertes al públic: concerts, presentacions de llibres, teatre, actuacions musicals, etc. etc.

 

Consulteu i gaudiu la programació!

 

 ACUDIM #07 febrer-març 2017 (valencià)

 ACUDIM #07 febrero-marzo 2017 (castellano)

 

 ACUDIM #06 desembre 2016-gener 2017

 

 ACUDIM #05 octubre-novembre, 2016

 

 ACUDIM #04 juliol-setembre, 2016

 

 ACUDIM #03 maig-juny, 2016

 

 ACUDIM #02 març-abril, 2016

Imagen volver atrás