Subvencions per a la realització d'activitats d'atenció i promoció del benestar de les persones majors i dones 2017

La Diputació de València convoca subvencions destinades a ajuntaments de municipis i entitats locals menors de la província de València amb població inferior a 5000 habitants per a la realització  d'activitats d'atenció i promoció del benestar de les persones majors i dones 2017.

 

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 2 de novembre

SUBVENCIONS PER A PROJECTES I ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ SOCIAL I/O EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT DIRIGIDES A ONGD 2017

La Diputació de València convoca subvencions per a projectes i activitats de sensibilització social i/o educació per al desenvolupament dirigides a organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD).

 

Termini de sol.licitud fins al 13 d'octubre.

SUBVENCIONS PER A PROGRAMES I PROJECTES DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL AL DESENVOLUPAMENT DIRIGIDES A ONGD 2017

La Diputació de València convoca subvencions per a programes i projectes de cooperació internacional al desenrotllament dirigides a Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament (ONGD).

 

Termini de sol.licitud fins al 13 d'octubre.

Ajudes a municipis costaners per a la desestacionalització i dinamització turística de les platges

Convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província de València per a la realització d'activitats de desestacionalització i dinamització turística en les platges durant els mesos no estivals (tots excepte juliol i agost).

 

Termini de presentació de sol·licituds: del 12 al 26 d'octubre de 2017.

Subvencions destinades a municipis i entitats locals menors de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública

La Diputació de València convoca subvencions per a la realització de projectes i actuacions pels ajuntaments de la província de València destinats al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública. 

 

Termini de presentació de sol.licituds fins al 2 de novembre de 2017.

Subvencions destinades a les entitats associatives de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública

La Diputació de València convoca subvencions destinades a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions d'institucions sense ànim de lucre de la província de València, destinats al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública.

 

Termini de presentació de sol·licituds fins al 2 de novembre de 2017.

38 Campanya Retrobem la Nostra Música

Anunci de requeriment d'esmena de la documentació.

 

Bop 21 de setembre de 2017 nº183 (Vore Anunci)

PROGRAMA EMCUJU

Llistat de qualificacions del SERVEF per al programa EMCUJU

Anunci de la Resolució de les Reclamacions a la Baremació

AJUDES PROJECCIÓ AUDIOVISUALS 2017

La Diputació de València convoca estàs ajudes per als ajuntaments i entitats locals menors de la provincià de València con població fins a 100.000 habitants.

 

BASES I INFORMACIÓ

 

RESOLUCIÓ PROVISIONAL

 

Termini de sol·licitud del 2 al 22 de juny de 2017.

Imatge tornar enrere