Notícies

Imagen
19 jul 2018
La conferencia-col·loqui ‘Memòria, Diversitat i Drets de Convivència’ s'ha celebrat en el marc de les celebracions de l'Orgull
Imagen
19 jul 2018
Aquest divendres, 20 de juliol, la mostra Memòria de la Modernitat acull una visita nocturna per a conèixer, a través dels sentits, les obres que formen part del patrimoni de la corporació provincial
Imagen
19 jul 2018
La nova trobada de les Jornades Comarcals sobre Canvi Climàtic i Energia Sostenible de la Diputació ha estat dedicada a la mobilitat elèctrica i l’autoconsum energètic
Josep Bort, diputat de Medi Ambient: “Hem d’actuar contra el canvi climàtic i els seus efectes des dels municipis, perquè són els agents estratègics per desenvolupar mesures concretes sobre aquesta realitat”
Imagen
19 jul 2018
La actuació de Chet s’emmarca dins de l’Etnomusic Estiu 2018, cicle musical organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació, que durarà fins el 21 de setembre.
Tots els divendres, a partir de les 22:00 hores, es podrà gaudir de concerts d’indie, folk i músiques del món. Per l’escenari de l’Etnomusic passaran artistes com ara Mundo Chillón, Marinah o Juan Zelada.
Imagen
19 jul 2018
El Museu de Prehistòria de València, que depèn de l’Àrea de Cultura de la Diputació, en col·laboració amb diversos ajuntaments valencians, donen a conèixer el patrimoni arqueològic de municipis com Tavernes de la Valldigna, Ademuz, Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Gàtova, Olocau, Montcada, Moixent o Llíria.
Xavier Rius, diputat de Cultura: “Volem què el poble valencià conega i valore la gran riquesa del patrimoni arqueològic de les nostres comarques”.

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet