Versió per a imprimir

El diputat de Cultura inaugura el VII Punt de Trobada Bibliotecària a Godelleta

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
09/11/2018

El diputat de Cultura, Xavier Rius, assistirà a la inauguració del VII Punt de Trobada Bibliotecària, que se celebra en aquesta ocasió al municipi de Godelleta, a la comarca de la Foia de Bunyol, el pròxim dissabte 10 de novembre sota el títol: “Biblioteques en l’àmbit rural: present i futur”. Aquestes jornades tindran lloc a la Biblioteca Pública Municipal de Godelleta (c/ Cervantes, 1).

 

Acompanyaran al diputat, l’alcalde de Godelleta, Pablo Rodríguez; la presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, Alicia Sellés; l’alcalde de Xest i president de la mancomunitat de la Foia de Buñol-Chiva, José Morell; i el director de la col·lecció “Estudis Comarcals” de la Institució Alfons el Magnànim, Manel Pastor, entre altres.

 

El “Punt de Trobada Bibliotecària” se celebra semestralment, des de 2015, per iniciativa del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de convertir-se en un espai de debat i d’enteniment, on poder compartir experiències amb professionals de les biblioteques de tot l’àmbit territorial. Entre els seus objectius: descentralitzar les activitats formatives, donar visibilitat a les biblioteques locals, posar en valor els serveix que ofereixen, obrir les jornades a professionals d’altres àmbits, teixir aliances amb els diferents agents territorials i reforçar els llaços amb les i els professionals bibliotecaris.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia:Dissabte, 10 de novembre de 2018

Lloc: Biblioteca Pública Municipal de Godelleta (c/ Cervantes, 1)

Hora:09.30 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet