Versió per a imprimir

Els majors de Manises i Gandia participen hui en Sona València per als Majors

  • La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha rebut les 120 persones que han visitat hui la institució provincial
Sona la Dipu per als majors de Manises
06/05/2015

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha rebut hui al Saló de Plens els majors de Manises i Gandia en la visita que han fet hui les persones majors de tots dos municipis dins del programa Sona València per als Majors.

La diputada Mora ha agraït als més de 120 veïns d'estos municipis que s'hagen traslladat a València per a conéixer el patrimoni de la Diputació i passar un dia d'oci i descans dels seus dies quotidians.

L'alcalde de Manises, Francisco Izquierdo ha dit que «hui he deixat el despatx i els papers per a passar el dia amb vosaltres».

Izquierdo, que estava acompanyat pels presidents de les cinc associacions de jubilats de Manises, ha anunciat que la setmana vinent celebraran la Setmana del Major amb un programa que inclou excursions, playbacks i berenar.

Els presidents dels clubs de jubilats, Félix Fernández, José Luis Soler, Manuel Biórquez, Carmen Romero i Juan Velázquez, han estat acompanyats també de la regidora manisera Noemí Martínez.

Des de Gandia ha assistit un nodrit grup de majors i dones de l'associació Tyrius, encapçalades per la seua presidenta, Eva Bataller.

Bataller ha destacat la importància d'eixir de la rutina de cuidar de la casa i de les obligacions del dia a dia per a distraure's i conéixer llocs com la Diputació.

Amparo Mora ha agraït als grups de Manises i Gandia la seua visita i els ha desijat un feliç dia, «que ben merescut que ho tenen».

Després de la visita als palaus Scala i Batlia a la plaça de Manises, els membres de l'expedició e hui s'han traslladat amb autobús fins al MuVIM i la Beneficència, on se'ls ofereix un dinar de germanor i un espectacle musical per a acabar el dia.

Amparo Mora
Amparo Mora
Bataller
Bataller
Izquierdo
Izquierdo
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet