Versió per a imprimir

L’àrea de Cultura de la Diputació i CEAR presenten ‘En tierra de nadie’, una exposició sobre migracions i fronteres

  • ‘En tierra de nadie’ és una instal·lació que trasllada als i les visitants a un lloc, el de les fronteres, on la violència i la impunitat queden per damunt dels drets i les vides de les persones
  • L’exposició es podrà visitar al Centre Cultural La Beneficència fins al 23 de desembre de 2018
Imagen
05/12/2018

Hui s’ha presentat i inaugurat, als patis del Centre Cultural La Beneficència, l’exposició ‘En tierra de nadie’. La roda de premsa ha comptat amb la participació de representants de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, del Museu Valencià d’Etnologia i de CEAR-País Valencià.

 

No és la primera vegada que l’àrea de Cultura de la Diputació de València ha manifestat la seua especial sensibilitat a l’hora d’abordar els problemes socials derivats de les migracions, amb diverses mostres i exposicions sobre la temàtica al Museu Valencià d’Etnologoia o el MuVIM. Ara, l’àrea encapçalada pel diputat Xavier Rius, col·labora amb CEAR, organisme impulsor de la mostra, acollint a les dependències del Centre Cultural La Beneficència l’exposició ‘En tierra de nadie’, que es podrà visitar fins al 23 de desembre de 2018.

 

‘En tierra de nadie’ és una instal·lació que trasllada als i les visitants a un lloc, el de les fronteres, on la violència i la impunitat queden per damunt dels drets i les vides de les persones. En un moment en el qual prop de 65 milions de persones es veuen obligades a abandonar les seues llars, el filferro i el formigó dominen un paisatge amb més de 70 murs fronterers, on els drets humans són sistemàticament vulnerats.

 

Aquesta exposició és el resultat de quatre missions d’observació dutes a terme per CEAR a Grècia, Itàlia, la frontera sud d’Espanya amb Marroc i Mèxic, i forma part de l’ ‘Observatorio del derecho de asilo, las migraciones forzadas y las fronteres’, finançada per l’Agencia Extremeña de Cooperación Internacional (AEXCID).

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet