Versió per a imprimir

L’Àrea de Cultura presenta el projecte «València és música» a Carlet

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
L’Àrea de Cultura presenta el projecte «València és música» a Carlet.
11/01/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Cultura, Xavier Rius, participen demà dijous, 12 de gener, en l’acte de presentació del projecte «València és música» a Carlet. Es tracta d’un programa pilot de dos metratges gravats en alta definició que combinen música amb imatges del patrimoni cultural, artístic, arquitectònic, paisatgístic, social i etnogràfic dels municipis de les comarques valencianes amb el propòsit d’internacionalitzar la música i donar a conéixer la tradició musical de les bandes valencianes i els atractius de les nostres localitats i ciutats arreu del món. En el mateix han participat la Sociedad Musical Santa Cecilia de Requena i la Societat Unió Musical de Carlet, guanyadores de la Secció Especial i Secció Primera del 40 Certamen Provincial de Bandes de Música, respectivament.

 

Durant l’acte de presentació també intervindran l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, així com el compositor Ferrer Ferran.

 

El projecte, produït per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, ha comptat amb l’ús de drons i de tecnologia d’alta definició HD, a més de disposar d’un equip humà format per més de 30 persones. Durant l’acte de presentació s’oferirà un passe íntegre de l’audiovisual en el que es mostren alguns dels enclavaments més emblemàtics d’aquesta localitat de la Ribera Alta i en el que ha participat la Societat Unió Musical de Carlet.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dijous, 12 de gener de 2017.

Hora: 20:00 hores.

Lloc: Teatre Giner. Pl. Salvador Giner, s/n. Carlet.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet