Versió per a imprimir

La Diputació rep cent vint majors de Villanueva de Castellón i d’Aras de los Olmos

  • La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha rebut els dos grups de majors en el saló de plens per a desitjar-los un feliç dia i que coneguen la Diputació un poc més
  • Després de la visita a la Diputació, el grup s’ha traslladat al MuVIM i a la Beneficència, on se’ls ha servit una dinar de germandat i han vist un espectacle musical
Majors Aras de los Olmos
30/04/2015

Prop de cent vint veïns de Villanueva de Castellón i d’Aras de los Olmos han participat este matí en el programa «Sona València per als majors», que organitza la Diputació de València.

 

En primer lloc els ha rebut la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, que els ha donat la benvinguda i els ha invitat a fer una visita als palaus d’Scala i de Batlia, on està la seu de la institució provincial, a la plaça de Manises de València.

 

Amparo Mora els ha dit que els desitjava un feliç dia a tots i que la voluntat d’este programa és que coneguen un poc més la Diputació. A més, els ha explicat els programes provincials que porta la institució en matèria de Benestar Social.

 

Per part d’ambdós municipis han estat presents els presidents de les associacions de jubilats, Carlos Sebastián, d’Aras de los Olmos, i Pepi Conca, de Villanueva de Castellón.

 

Per part d’Aras de los Olmos, que està a la comarca dels Serrans, ha estat acompanyant a este grup el diputat de la comarca, Raúl Pardós, qui ha estat d’acord amb Amparo Mora en què cada un representa un partit polític diferent, però en matèria d’Assumptes Socials és difícil discutir perquè en estos huit anys que han treballat junts han estat d’acord.

 

De fet, Pardós ha significat que la Diputació és l’única administració supramunicipal que invertix en Servicis Socials municipals i, a més, dedica una altra part de diners a estos moments de festa que són importants per a les persones majors que han treballat tant i continuen estirant els cèntims per a ajudar les seues famílies.

 

L’alcalde de Villanueva de Castellón, Salvador Álvarez, que ha sigut diputat provincial, ha agraït la invitació perquè la gent major del seu poble vinguera a la Diputació, que ell considera la seua segona casa.

 

Álvarez ha recordat les nombroses subvencions que atorga la corporació provincial als pobles més xicotets i que han ajudat a fer que municipis com el seu prosperen.

 

La jornada ha continuat amb la visita als museus de la Diputació i amb el bon ambient que transcorria en cada parada que han fet els grups d’Aras de los Olmos i de Villanueva de Castellón. 

 

Tall de veu d'Álvarez
Tall de veu d'Álvarez
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet