Versió per a imprimir

Rus firma noves ajudes a Alfauir, Alzira, Bèlgida, Benifairó de les Valls, Godelleta i Ráfol de Salem

  • La Diputació de València subvencionarà millores en parcs, instal•lacions esportives i espais degradats i la construcció de noves infraestructures
Firmas convenios aytos foto_Abulaila.JPG
30/04/2015

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha firmat este matí sis convenis de col·laboració amb els alcaldes d’Alfauir, Alzira, Bèlgida, Benifairó de les Valls, Godelleta i Ráfol de Salem.

 

Alfauir

 

El primer dels convenis l’ha subscrit el president provincial, Alfonso Rus, i l’alcalde d’Alfauir, Marcos García, per a remodelar el parc de l’Est i el parc d’Enmig i dotar-los d’una major accessibilitat. «Estes obres serviran per a obtindre uns espais infantils diàfans i transitables», ha destacat.

 

En este sentit, l’alcalde informa que en l’actualitat, «els parcs estan saturats de rastells que seran eliminats. A més, s’eliminarà la terra sobrant i s’adequaran els jocs infantils, a més de col·locar mobiliari urbà».

 

«El mal estat dels parcs afecta els habitatges pròxims, ja que estan ubicats a l’interior de les illes de cases i el mal estat del terreny provoca humitats en algunes cases».

 

Alzira

 

En segon lloc, el president provincial ha firmat un altre conveni amb l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, per a instal·lar jocs infantils al barri Santa Maria de Bonaire.

 

«Agraïsc la col·laboració de la Diputació, que fa possible un nou projecte i complementa una iniciativa d’Alzira de millorar totes les zones de jocs infantils amb l’objectiu d’arreglar-los, perquè els més menuts juguen en les millors condicions de seguretat», ha apuntat l’alcaldessa.

 

Bastidas explica també que s’instal·laran els jocs infantils a un nucli separat del nucli urbà, amb prop de 400 veïns.

 

Bèlgida

 

Rus ha firmat també un conveni amb l’alcalde de Bèlgida, Diego Ibáñez, per a millorar el poliesportiu. Concretament, «es restaurarà la pista de futbet que està prou deteriorada», ha apuntat.

 

Ibáñez informa que esta instal·lació esportiva té clavilles i filtracions d’aigua, per la qual cosa s’ha anat afonant.

 

Per això, «anem a restaurar-la, ja que esta pista esportiva és la que usa tota la gent jove del municipi i és l’única del poble».

 

Benifairó de les Valls

 

Per la seua banda, Benifairó de les Valls recuperarà la pujada a l’ermita i els seus accessos. Durant la firma del document, l’alcalde, Antonio Sanfrancisco, ha apuntat que esta zona està molt degradada, i que vianants i vehicles compartixen el mateix accés. A més, l’escalinata, que va ser construïda pels veïns, no està en les millors condicions.

 

Per tant, «es procedirà a millorar els escalons, es farà un accés empedrat per a vianants i un altre asfaltat per a vehicles, s’enllumenarà la zona i es col·locarà mobiliari urbà i zones enjardinades», ha explicat el primer edil.

 

Godelleta

 

Per la seua banda, Godelleta construirà un nou pou, ja que l’actual, que és el que abastix tota la població, «s’ha afonat, conté arena i no és potable», ha informat l’alcalde, Salvador E. Marín.

 

«Estem usant recursos d’altres pous alternatius, comptem amb la col·laboració dels regants de Godelleta i també disposem d’un aljub de l’ajuntament, amb açò podem abastir-nos durant dos o tres mesos», ha finalitzat.

 

 

Ráfol de Salem

 

Finalment, Ráfol de Salem acabarà el projecte de l’hostal rural municipal. La responsable municipal, Carolina Mengual, ha assegurat que este complex donarà un bon servici a tots els turistes que vulguen conéixer el municipi i el paratge protegit de Benicadell.

 

Quant a les característiques de l’immoble, Mengual apunta que l’hotel està ubicat all centre de la localitat i que disposa de dotze habitacions.

 

«L’objectiu principal és millorar l’economia rural i animar la gent perquè vinga a Ráfol de Salem a conéixer les nostres arrels. Per a això, disposem també del Museu de l’Oli», ha declarat.

 

Finalment, ha informat que les obres que es faran són tasques elèctriques i de condicionament.

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet