Versió per a imprimir

Veïnes i veïns de Catadau visiten la Diputació de València

  • L'activitat forma part del programa Els dimecres ens veiem a la Dipu, una ruta cultural que acosta el patrimoni de la corporació provincial als municipis
  • El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha insistit en la importància de “conèixer la història de la institució, que és la casa de tots els valencians i valencianes”
Imagen
13/06/2018

Obrir a les valencianes i valencians les portes de la Diputació de València, dels seus edificis i el seu patrimoni artístic, és un dels objectius del programa cultural 'Els dimecres ens veiem a la Dipu' que organitza l'àrea de Benestar Social que dirigeix Mercedes Berenguer. Es tracta d'una ruta guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques que han gaudit aquest dimecres veïns de Catadau.

 

La ruta s'ha iniciat en els palaus de la Batlia i la Scala, on es troba la seu central de la Diputació. Els visitants han pogut ocupar els escons del saló de plens on han sigut rebuts pel diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui els ha explicat com funciona la corporació: “Els qui debatim des d’aquestes cadires som alcaldes o regidors en els nostres pobles, per això coneixem més que ningú les necessitats que tenen i intentem ajudar-los”.

 

En la visita també ha estat present l'alcalde de Catadau, Héctor Roig, qui ha agraït a la Diputació el canvi en l'assignació de les subvencions que es destinen als municipis. “A Catadau arriben més ajudes que abans i és gràcies a que ara es valoren criteris objectius”, ha assegurat l'alcalde.

 

A més de les explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis, els veïns també fan una ruta pels museus i exposicions que depenen de la corporació, entre els quals es troben el MUVIM, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, o el Centre Cultural La Beneficència.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet