Versió per a imprimir

Veïnes i veïns de Pedralba visiten els edificis de la Diputació

  • L'activitat forma part del programa cultural ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’, que inclou una ruta guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis de la corporació i el seu entorn
Imagen
16/05/2018

Obrir a les valencianes i valencians les portes de la Diputació de València, dels seus edificis i el seu patrimoni artístic és un dels objectius del programa ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’, de l'àrea de Benestar Social que dirigeix Mercedes Berenguer. Una activitat cultural que inclou una visita guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques que han gaudit aquest dimecres veïnes i veïns de Pedralba.

 

La ruta s'ha iniciat en els palaus de la Batlia i la Scala, on es troba la seu central de la Diputació. Allí, els visitants han pogut ocupar els escons del saló de plens on han sigut rebuts per la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García i el diputat Modesto Martínez, els quals han coincidit que la corporació provincial ajuda als municipis a millorar la seua qualitat de vida i els seus serveis. Els dos representants provincials han destacat que més enllà del color polític, la Diputació treballa perquè els municipis tinguen els recursos necessaris per a invertir-los en les necessitats reals de les seues veïnes i veïns.

 

Després de visitar l'edifici principal de la corporació, la ruta de les veïnes i veïns de Pedralba, que han estat acompanyats per la regidora de Serveis Socials, Victoria Lloris, i la tinent d'alcalde Inma Carsí, ha continuat per altres institucions depenents de la Diputació com el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), el centre cultural la Beneficència i l'Institut Valencià de Audiofonología (IVAF).

 

Ruta històrica i institucional

 

L'activitat ‘Els dimecres ens veiem en la Dipu’ està dirigida a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants, que tinguen la condició de veïns de qualsevol dels municipis de la província de València. Per a participar han d'enviar les seues sol·licituds a través dels seus respectius ajuntaments o associacions municipals, que col·laboren en l'organització de la visita. Les inscripcions es poden formalitzar ja i estaran obertes fins al 30 de setembre de 2018.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet