Càrcer millora la seguretat d'un parc infantil i l'accés al poliesportiu amb ajuda de la Diputació

Càrcer millora la seguretat d'un parc infantil i l'accés al poliesportiu amb ajuda de la Diputació

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat la localitat de Càrcer, on ha conegut el resultat de les actuacions realitzades gràcies a la inversió de prop de mig milió d'euros de la corporació provincial i que han servit per a condicionar un parc infantil i millorar la mobilitat dins del municipi, connectant carrers i facilitant l'accés al poliesportiu.

 

“En aquest cas s'ha optat per fer moltes xicotetes inversions però que, en el seu conjunt, acaben beneficiant a un gran nombre de veïns i veïnes”, ha subratllat Rodríguez. En aquest cas, destaca l'adequació d'un antic corral per a convertir-ho en una placeta, la creació d'un passatge que connecta les parts alta i baixa del municipi, així com el canvi del cautxú del parc infantil de la plaça central del poble.

 

“Nosaltres vam adquirir un compromís des del primer moment: dotar als ajuntaments de recursos per a poder atendre les seues demandes amb l'autonomia necessària per a poder decidir en què volen gastar els diners”, defensa el president, que destaca l'èxit d'aquesta decisió, ja que en cada visita es constata “el bon criteri dels ajuntaments a l'hora d'invertir”. “Qui millor coneix la realitat de cada municipi és el seu alcalde i la seua corporació, per tant, són ells els que han de tenir la capacitat de decidir a què volen destinar els recursos”, ha defensat Rodríguez.

 

 

Un any sense inundacions

 

Jorge Rodríguez ha visitat aquesta localitat de la Ribera Alta acompanyat en tot moment pel seu alcalde, Josep Botella, a qui ha agraït la seua hospitalitat i el treball realitzat. “Aquests projectes són ja realitats que milloren la vida de la ciutadania. Estic orgullós del treball que feu”.

 

En aquests termes ha parlat també Botella, agraït amb la labor de la Diputació de València i interessat a posar l'accent en “les noves polítiques” que s'estan fent quant al finançament local. “Ens estan permetent que tinguem recursos importants per a poder arreglar coses del poble que milloren la vida de les persones”.

 

“Són inversions importants”, continua. “En el primer pla IFS vam revisar tot el sistema de clavegueres del poble i enguany les pluges importants no van suposar cap problema d'inundacions en cap casa com que solíem tenir. “Són recursos que ens estan servint per a deixar el poble en condicions i millorar la mobilitat”.

 

*Disponible material audiovisual en el FTP Diputació de València

Imatge tornar enrere