Versión para impresión

La Diputació crea les postals de les paraules del dol i l’alegria

Les paraules del dol. Text de Roís de Corella

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha creat el vocabulari de la Setmana Sant i la Pasqua en format de postals que seran difoses en les xarxes socials.

Sota el títol de «Les paraules del dol i l’alegria» les postals difonen les principals paraules del cicle de la Passió i les següents vinculades a l’alegria dels dies de Pasqua.

Les postals contenen una imatge representativa i un text d’un gran autor valencià que narra una vivència relacionada amb el terme. Així, començant amb ‘Diumenge de rams’ i el fragment de L’ullal de Martí Domínguez Barberà, passant per Jaume Fàbrega i la descripció del dolcíssim ‘arnadí’ en Cuina i cultura del gust al País Valencià; Carme Miquel parlant de les ‘processons’ en La mel i la fel o Bernat Capó, que ens conta el ritu de ‘la salpassa’ en Costumari Valencià, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ens acostarà paraules que ens vinculen tant a la nostra tradició com a la nostra literatura.

A més de les xarxes socials de Valencià a la Dipu en Facebook, Twitter i Instagram, À Punt, amb qui col·labora durant el confinament, difondrà també les postals del vocabulari de les paraules del dol i l’alegria.

Imagen volver atrás