Versión para impresión

Llancem l'audiosèrie «Secret de sumari»

Imagen

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València posa a l'abast de tothom l'audiosèrie «Secret de sumari», una activitat de foment de l’ús del valencià. Són podcasts de ficció, amb la novel·la negra com a eix temàtic, que enllacen el record dels serials radiofònics amb les noves formes d’accedir a la informació a través de les plataformes digitals, perquè es puguen escoltar a demanda, quan i com l’oient vulga en la web: https://secretdesumari.dival.es

El poder evocador de les paraules dona forma a una història atractiva i suggeridora. Els actors, Paco Alegre, Francesc Anyó, Francesc Fenollosa i Ten, Iolanda Muñoz, Júlia Sorlí, Darío Torrent, Edu Borja, Júlia Sorlí, Neus Berenguer, reconeixibles pel seu treball en mitjans audiovisuals, juntament amb els efectes sonors i la qualitat del guió, fan que «Secret de sumari» siga, a més, una eina per a l’autoaprenentatge del valencià.

La província de València es veu sacsejada, al llarg de diferents èpoques, per una sèrie de crims que ens recorden que les males notícies estan sempre a quatre passes. L’Oliva dels 70, Russafa als 50, o l’actualitat… Un viatge en vaixell, o en tren… tots són escenaris ideals per un bon crim.

En les set minisèries que conformen Secret de Sumari contem set històries que podrien ocórrer ben a prop de nosaltres, o potser, que han ocorregut… Posa’t els auriculars i gaudeix-les a https://secretdesumari.dival.es/.

Imagen volver atrás