Imagen
16 Jun 2021

Dijous passat , 15 de juny, es presentava a València, al Centre Cultural La Beneficència, el web didàctic que acompanya el CD Els amics del samaruc. Un recurs pedagògic, creat pel col·lectiu musicopedagògic Samarucs amb el suport de la Diputació de València, que s'explica en el videoresum que acompanya la notícia i que podran aprofitar pares, mares i mestres per a engrescar, educar i distraure menuts i menudes.

Imagen
11 Jun 2021
Dimarts, 15 de juny, a les 18.30 h, en el pati VI del Centre Cultural La Beneficència es presentarà el web didàctic i CD 'Els amics del samaruc'.
 
Intervindran:

Dolors Gimeno, diputada de Normalització Lingüística
Immaculada Cerdà, cap de Normalització Lingüística
Imagen
14 Abr 2021

La Unitat de Normalització Lingüística presenta el dijous, 15 d’abril a les 12 h, a l’Alqueria de Julià (València), el seu nou vídeoclip de promoció del valencià «Allà on naix la música», un minireportatge d’animació que destaca amb tocs humorístics la rellevància de les bandes de música valencianes i la seua implicació en les celebracions de la nostra terra.

Imagen
31 Mar 2021

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València presentarà, dimecres, 7 d’abril, a les 11 h, a l’Umbracle del Jardí Botànic de València, la carpeta amb les làmines i marcapàgines de la flora aromàtica valenciana.

Imagen
11 Mar 2021

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València posa a l'abast de tothom l'audiosèrie «Secret de sumari», una activitat de foment de l’ús del valencià.

Sara Vallés
18 Dic 2020

La Unitat de Normalització Lingüística enceta Sona tan bé, una col·lecció de vídeos musicals per a promoure l’ús del valencià en escenaris urbans.

Imagen volver atrás