Versió per a imprimir

«D'on venen les Falles?», el video-clip del 2020 de vocabulari faller de la Diputació de València

 

El 3 de març s’ha presentat a la sala de Cristall de l'Ajuntament de València el vídeo del lèxic de les falles d’enguany produït per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València «D’on venen les falles?».

El vídeo, com els quatre anteriors, es tracta d’un audiovisual curt, pensat per a ser distribuït en les xarxes socials i per missatgeria instantània, i mostra en només una quarantena de paraules la riquesa de la festa de les Falles. El guió d’enguany s’ha encarregat al reconegut historiador valencià Vicent Baydal, recentment nomenat cronista de la ciutat de València, i fa una síntesi de l’origen i l’evolució de la festa de les Falles fins al dia de hui.

El vídeo ha estat creat per l'estudi Granissat, els components del qual han sigut formats en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, amb qui la Diputació de València ha col·laborat en moltes ocasions a fi de generar les seues campanyes de promoció del valencià i rebre’n assessorament. La música l'ha composta expressament Jesús Campos González (Chi Home Studio) i la locució ha anat a càrrec de Mari Carme Giner.

Enllaç del vídeo en YouTube: https://youtu.be/DC_MwqU6cNY

Imatge tornar enrere