Imagen
14 abr 2021

La Unitat de Normalització Lingüística presenta el dijous, 15 d’abril a les 12 h, a l’Alqueria de Julià (València), el seu nou vídeoclip de promoció del valencià «Allà on naix la música», un minireportatge d’animació que destaca amb tocs humorístics la rellevància de les bandes de música valencianes i la seua implicació en les celebracions de la nostra terra.

Imagen
31 Mar 2021

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València presentarà, dimecres, 7 d’abril, a les 11 h, a l’Umbracle del Jardí Botànic de València, la carpeta amb les làmines i marcapàgines de la flora aromàtica valenciana.

Imagen
11 Mar 2021

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València posa a l'abast de tothom l'audiosèrie «Secret de sumari», una activitat de foment de l’ús del valencià.

Sara Vallés
18 des 2020

La Unitat de Normalització Lingüística enceta Sona tan bé, una col·lecció de vídeos musicals per a promoure l’ús del valencià en escenaris urbans.

Infografies i postals de Parlem de pilota
26 nov 2020

Ja tenim la carpeta de «Parlem de pilota», quatre il·lustracions temàtiques: el trinquet, el carrer, tipus de jugadors i tipus de colps que mostren la riquesa lèxica de l’esport dels valencians i valencianes.

Carta als reis 2021 anvers
26 nov 2020

La carta més esperada ha arribat per fi! La Diputació repartirà 40.000 cartes als Reis, que arribaran a les escoles per mitjà dels ajuntaments de la província de València que hagen subscrit el programa d'assistència Tècnica en Matèria Lingüística.

Imatge tornar enrere