Versió per a imprimir

Diputació i Generalitat continuen treballant per a millorar l'espai sociosanitari de Bétera

  • La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i la secretària autonòmica de Serveis Socials, Mª Elena Ferrando, s'han reunit aquest dimarts en la Diputació per a ultimar la cessió de dos pavellons del complex de Bétera a la Generalitat
Imagen
04/09/2018

La Diputació de València i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana continuen estrenyent la col·laboració en matèria de Benestar Social. Un dels projectes d'aquesta legislatura és adequar els espais del centre sociosanitari de Bétera.

 

Per això, la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i la secretària autonòmica de Serveis Socials, Mª Elena Ferrando, han mantingut aquest dimarts una reunió de treball en la que han posat sobre la taula els pròxims passos, entre els quals es troba la renovació de la cessió dels dos pavellons de titularitat provincial amb els quals ja compta la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

 

En la reunió de seguiment han estat presents el president de la Diputació, Toni Gaspar, la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, els diputats provincials, Pepe Ruiz, i Voro Femenía, i responsables tècnics d'ambdues institucions.

 

En aquest sentit, les dos parts han destacat la importància de seguir treballant en aquest projecte per a “intensificar la col·laboració entre les institucions”. Un treball “que repercutirà en la millora del servei públic als valencians i valencianes” amb un clar objectiu, “dissenyar un espai sociosanitari”, el primer a la Comunitat Valenciana, per a les persones amb problemes de salut mental que estiga "adequat a les seues necessitats".

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet