Versió per a imprimir

Dos-cents municipis valencians rebran ajudes de la Diputació per a campanyes de Salut Pública

  • Les actuacions contemplen el control de vectors, mosques i mosquits així com la desratització, desinsectació i desinfecció d'edificis municipals i del clavegueram (DDD)
  • La corporació provincial destinarà 251.000 euros per a ajudar a cobrir les despeses de les actuacions en les 214 localitats
Imagen
05/08/2018

Dos-cents catorze municipis valencians es van a beneficiar de les ajudes de la Diputació de València per a dur a terme campanyes de Salut Pública en matèria de prevenció i foment de salut per a aquest 2018.

 

En concret, s'han contemplat dos programes, la desratització, desinsectació i desinfecció d'edificis municipals i del clavegueram (DDD), al que s'han acollit 150 municipis, i el control de vectors, mosques i mosquits, que han sol·licitat 64. “L'objectiu és garantir que les instal·lacions tinguen un manteniment adequat i millorar la qualitat de vida dels veïns”, expliquen des de l'àrea de Benestar Social que dirigeix Mercedes Berenguer, responsable d'aquestes ajudes.

 

La corporació provincial ajudarà a pagar part de les actuacions amb un pressupost de 250.967.15 euros, dels quals 112.682 aniran per al control de vectors i 138.284 per al programa DDD.

 

Es tracta d'una campanya que es realitza des dels últims anys i que la Diputació de València promou entre els ajuntaments de municipis de la província i entitats locals menors amb població no superior a deu mil habitants.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet