Versió per a imprimir

El Consell de Govern aprova el pressupost de l'Hospital General de València per al 2017

  • La diputada de Benestar Social i Salut, Mercedes Berenguer, participa en una reunió en la qual s'ha aprovat un programa especial per a la reducció urgent de la llista d'espera quirúrgica
2016 12 15 Consejo de Gobierno CHGUV.jpg
16/12/2016

El Consell de Govern del Consorci Hospital General Universitari de València ha aprovat el pressupost per al 2017, que puja a 264.578.000 euros. Es tracta —segons han informat des de l’Hospital— d'un pressupost «ajustat i lleugerament inferior al de l'exercici anterior».

 

El Consell ha estat presidit pel secretari autonòmic de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Narcís Vázquez, i la diputada de Benestar Social i Salut, Mercedes Berenguer, n’és membre.

 

El Consell ha aprovat la proposta d'oferta d'ocupació pública del Consorci per a crear vuitanta-nou places per a reposar facultatius, personal d'infermeria, auxiliars d'infermeria, zeladors, administratius i personal no assistencial. Entre els punts tractats, també destaca la presentació i l’aprovació de l'informe econòmic que acredita la viabilitat de la internalització del servei de diagnòstic per la imatge, que en l'actualitat està externalitzat. També s'ha aprovat una proposta sobre un programa especial per a la reducció urgent de la llista d'espera quirúrgica mitjançant la internalització de l’anomenat pla de xoc, amb el qual es derivaven pacients a altres centres concertats. Aquest nou programa permetrà al personal de l'hospital fer intervencions de cirurgia major ambulatòria o cirurgia sense ingressos fora de la seua jornada laboral, i així augmentarà el rendiment de les instaŀlacions de quiròfan, que estaran més hores en marxa. Amb aquest fi s'ha creat una comissió de seguiment, en la qual té representació el comitè d'empresa, que supervisarà els equips de treball i la gestió del programa. Els principals beneficiaris seran els pacients, ja que es reduiran les llistes d'espera en les operacions sense ingressos.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet