Versió per a imprimir

El MuVIM acollirà un curs d'estiu de la UNED sobre el Berlanga més lúdic

  • La Diputació de València cedix l'espai a la UNED per a impartir el curs ‘Humor i erotisme: Berlanga a grandària natural’, entre el 30 de juny i el 2 de juliol
Imagen
09/06/2021

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), dependent de la Diputació de València, acollirà un dels cursos d'estiu programats pel Centro Asociado UNED Alzira-Valencia ‘Francisco Tomás y Valiente’.

 

Amb ‘Humor i erotisme: Berlanga a grandària natural’, UNED València se suma a les propostes commemoratives de l'Any Berlanga. L'activitat, que es desenvoluparà del 30 de juny al 2 de juliol en el museu propietat de la Diputació, reunirà diversos especialistes, com a escriptors, cineastes, crítics i professors universitaris, entorn de la figura del genial realitzador, els quals brindaran una visió lúdica i lleugera que s'acomoda molt bé als cursos d'estiu.

 

L'oferta formativa s'ha presentat este dimecres en una roda de premsa que ha comptat amb la presència de la diputada provincial de Benestar Social, Pilar Sarrión; el director del MuVIM, Rafael Company; el director del Centro Alzira-Valencia de la UNED, Alejandro Cerdà; i la coordinadora d'Extensió Universitària i Cursos d'Estiu del Centro Alzira- Valencia, Begoña Sáez.

 

Pilar Sarrión ha subratllat la importància que té esta universitat per a “fer arribar l'educació a tots els racons de la província, així com d'estos cursos d'estiu, que, després de la situació sanitària més complexa del passat any per la pandèmia, ara podran gaudir persones que necessiten normalitzar de nou una activitat quotidiana i educativa”.

 

A més l'activitat sobre Berlanga, s'han presentat altres dos cursos que completen el programa d'estiu de la UNED. Es tracta de ‘Iniciació a l'observació i impactes sobre ocells', una introducció al món dels ocells que inclou tallers pràctics sobre observació i identificació; i “Imperium. Recorrent l'Imperi Romà”, que té com a objectiu descobrir als assistents els diversos territoris que componen l'Imperi Romà a través de les seues activitats i/o productes més significatius.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet