Versió per a imprimir

El president de la Diputació de Jaén visita la Diputació de València

  • Francisco Reyes es reunix amb el seu homòleg valencià, Toni Gaspar, en la seu de la corporació provincial. Aborden diferents assumptes de col·laboració institucional, entre ells un conveni en matèria cultural
Visita del president de la Diputació de Jaén, Francisco Reyes, a la Diputació de
08/07/2020

El president de la Diputació de Jaén, Francisco Reyes, ha realitzat este dimecres una visita institucional a la Diputació de València, on ha recorregut diferents espais de la corporació acompanyat pel president Toni Gaspar. Gaspar i Reyes han aprofitat la jornada per a tractar diferents assumptes d'actualitat relacionats amb les institucions supramunicipals i estudiar possibles vies de col·laboració entre totes dos diputacions.

 

La visita s'ha iniciat al pati dels Scala de la Diputació de València, en plaça Manises, on el president Gaspar i el vicepresident i diputat de Cooperació i Coordinació Institucional, Carlos Fernández Bielsa, han rebut a la comitiva de Jaén, encapçalada pel president provincial, Francisco Reyes, i l'alcalde de Bedmar, Pablo Ruiz.

 

Després de la reunió en el despatx de Presidència, els responsables de les diputacions de València i Jaén han realitzat un recorregut per la seu central de la corporació valenciana, durant la qual ha tingut lloc la signatura de Francisco Reyes en el Llibre d'Honor de la institució. A continuació s'han desplaçat fins a la Beneficència, on la directora del Museu de Prehistòria de la Diputació, María Jesús de Pedro, ha signat un conveni amb l'alcalde de Bedmar per a la itinerància de diferents exposicions del museu valencià en territori de Jaén.

 

Col·laboració institucional

 

El president Gaspar i el seu homòleg de Jaén, Francisco Reyes, han coincidit durant la visita en la importància de la col·laboració institucional. Reyes destaca el “treball conjunt que desenvolupen les diputacions a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies” i posa com a clau la “aposta pel municipalisme i l'autonomia municipal”, el principal eix en la gestió de la Diputació de València.

 

El president de la Diputació de Jaén ha reivindicat el paper fonamental dels alcaldes i alcaldesses durant la pandèmia, que en la seua opinió marca el camí que ha de seguir-se i en el qual “el municipalisme ha d'ocupar un lloc prioritari en la modernització d'Espanya”. Francisco Reyes ha mostrat la seua satisfacció amb motiu d'esta visita que reforça la col·laboració entre les diputacions de Jaén i València, inclosa la signatura del conveni cultural per a les mostres de fons prehistòrics.

 

Per part seua, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha insistit en la “importància d'intercanviar les experiències d'unes diputacions amb unes altres, i més encara en el context actual on podem conéixer com han afrontat la crisi altres institucions i utilitzar esta interacció per a donar un millor servei als ajuntaments, que és del que es tracta”.

 

El president de la Diputació de Jaén, Francisco Reyes, visita la Diputació de València
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet