Versió per a imprimir

Govern Obert de la Diputació ajuda als projectes de responsabilitat social dels ajuntaments

  • El termini de presentació per als projectes dels ajuntaments finalitza el pròxim 15 d'abril
  • La diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, destaca que es destinen 360.000 euros per a subvencionar projectes de fins a 5.000 euros
Imagen
26/03/2021

L'àrea de Govern Obert i Participació de la Diputació de València ha publicat la convocatòria de subvencions de 2021 per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social per a ajuntaments i entitats locals amb població fins a 50.000 habitants.

 

Amb un pressupost total de 360.000 euros, se subvencionaran fins a un màxim de 5.000 euros els projectes relacionats amb la promoció de la responsabilitat social, el bon govern i l'ètica de les entitats, el foment del consum responsable o la gestió responsable dels recursos humans. El termini de presentació dels projectes finalitza el pròxim 15 d'abril.

 

La diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, afirma que “és important aprofundir en la responsabilitat social com un mecanisme per a avançar en la qualitat democràtica, per això estes ajudes estan destinades a projectes que impulsen l'administració local amb criteris de responsabilitat social en la seua gestió, amb unes relacions socials democràtiques i inclusives”.

 

Així mateix, la diputada Mentxu Balaguer explica que “hem viscut un 2020 dur, diferent i inesperat que ens ha fet canviar en molts aspectes i, dins del problema sanitari i social que ha generat el covid-19, la qualitat de vida de les persones ha passat a ser la nostra màxima prioritat. Per això, en este 2021 camí a la recuperació, volem ajudar amb estes subvencions als ajuntaments, perquè cuiden, acaronen i enfortisquen la salut física i mental de la seua ciutadania, amb la certesa que els projectes de responsabilitat social són part de la solució”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet