Versió per a imprimir

La Diputació cofinança un projecte de desenvolupament a Burkina Faso i un altre de promoció dels ODS entre alumnat de Primària

  • Cruz Roja presenta els resultats dels projectes de Cooperació Internacional finançats per la Diputació de València
  • La diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer, ha rebut a representants de Cruz Roja a València per a conéixer detalls sobre els projectes conjunts
Imagen
10/03/2021

Cruz Roja Española ha presentat els resultats dels projectes de Cooperació Internacional que actualment finança la Diputació de València en una reunió mantinguda amb la diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer. Per part de Cruz Roja a València han assistit el vicepresident provincial, Toni Martí, el referent provincial de Cooperació Internacional, Carlos Ortega, la vicecoordinadora provincial, Pilar Salort, i la responsable de Cooperació Internacional, Patricia Pérez.

 

En matèria de Cooperació Internacional, la Diputació de València participa amb la Generalitat Valenciana i els ajuntaments d'Aldaia, Ontinyent i València, entre altres institucions publiques, en el finançament d'un projecte a Burkina Faso per a la millora dels mitjans de vida de 473 dones en situació de vulnerabilitat.

 

“L'actuació de Creu Roja ha permés millorar els mitjans de manteniment de les dones beneficiàries i les seues famílies de manera sostenible, mitjançant la millora d'explotacions hortícoles, construcció d’un magatzem per a resguard de matèries primeres i bancs de cereals, a més de millorar la comercialització dels productes derivats de la producció agrícola”, ha explicat la diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer.

 

Cruz Roja Española treballa en el compliment i la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb el seu projecte ‘Ciutat 11’. L'objectiu d'este projecte finançat per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana és centrar-se en l’ODS 11 (Ciutats i comunitats sostenibles), i va dirigit als centres educatius de 5é i 6é de Primària de la Comunitat Valenciana.

 

El projecte ‘Ciutat 11’ d'Educació per al Desenvolupament de Cruz Roja Española treballa amb eines lúdic-pedagògiques, amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes s'impliquen des de la infància en el desenvolupament sostenible dels seus municipis. Els menors han d'investigar i anotar en el seu “quadern de detectiu” quines són les manques del seu entorn. Amb la perspectiva de la infància, l'objectiu del projecte és realitzar propostes de millora en cada localitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet