Versió per a imprimir

La Diputació obri el III Mòdul de DIVALdirectia amb una conferència sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU

  • La ponència ha comptat amb la participació del director del gabinet del Ministeri d'Educació, Federico Buyolo
Imagen
24/02/2020
El III Mòdul de la tercera edició de l'itinerari formatiu DIVALdirectia, organitzat per la Diputació de València per a oferir una formació d'alt nivell a les persones amb responsabilitats directives de les entitats locals de la província, ha començat este dilluns amb una conferència impartida per Federico Buyolo, director adjunt del gabinet del Ministeri d'Educació i que durant els últims anys ha exercit com a director general de l'Oficina de l'Alta Comissionada per a l'Agenda 2030.
 
L'acte, que ha comptat amb la participació de Pilar Molina, diputada de Recursos Humans i Formació, i de Mentxu Balaguer, diputada d'Informàtica i Tecnologia, s'ha centrat en la relació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU (Agenda 2030) amb la formació del personal directiu de l'administració local. En este sentit, Federico Buyolo ha destacat "la importància de capacitar als treballadors públics, a través de la formació, per a connectar a les administracions amb les noves actuacions que s'estan edsarrollando a nivell global, amb la finalitat d'aconseguir la transformació de la societat".
 
El III Mòdul de DIVALdirectia, que s'estendrà fins al 25 de març, tracta sobre l'impacte de les lleis administratives (LPAC, LRJSP, LTAIBG) en la gestió pública local. És el tercer mòdul dels set que componen esta 3a edició de l'itinerari formatiu DIVALDirectia, que consta d'un total de 200 hores de formació presencial, i al qual s'han apuntat 50 alumnes.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet