Versió per a imprimir

La diputada de Informática y Tecnología, Mentxu Balaguer, visita Tavernes de la Valldigna

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
14/12/2020
La diputada d'Informàtica i Tecnologia, Govern Obert, Cooperació Internacional i GIRSA, Mentxu Balaguer, ha visitat Tavernes de la Valldigna i ha participat en la cloenda dels tallers de Polítiques de Dona, així com en la posada en marxa de projectes com 'Un paraigua de vida per a la gent gran', desenvolupats per la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat.
 
L'alcalde Sergi González, i la regidora Noèlia Alberola, han mostrat a la diputada l'edifici del Braç Treballador i tots els tallers, activitats i serveis que allí es desenvolupen.
 
Mentxu Balaguer ha fet entrega dels diplomes a les participants del taller de noves tecnologies de Polítiques de Dona, i ha destacat el bon fer de l'Ajuntament per a acabar amb l'escletxa digital entre les dones i la gent gran. 
 
A més, ha valorat molt positivament el programa 'Un paraigua de vida per a la gent gran', un projecte innovador en l'assistència i acompanyament a les persones majors del municipi i que s'ha posat en marxa gràcies a la col·laboració i la tasca d'aprenentatge-servei de l'alumnat de l'IES Jaume II el Just.
 
La Diputació de València ha concedit al consistori una subvenció de 5.000 euros per responsabilitat social, que ha permés posar en marxa el projecte 'Un paraigua de vida per a la gent gran', els tallers per acabar amb l'escletxa digital entre les dones i l'acompanyament psicològic a les víctimes de violència de gènere durant la pandèmia.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet