Versió per a imprimir

València Turisme participa en la primera fira turística virtual italiana

  • La VR-Spagna-2020 se celebrarà de l'1 al 3 de desembre, promoguda per Turespaña
Imagen
30/11/2020

València Turisme, marca turística del Patronat Provincial de Turisme de València, participarà des de demà i fins al 3 de desembre en la primera fira turística virtual del mercat italià, la VR-Spagna-2020, com a destinació patrocinadora de l'esdeveniment juntament amb Andalusia i Eivissa.
 La VR-Spagna-2020 està promoguda per Turespaña, a través de les seues Oficines de Turisme d'Espanya (OETs) a Roma i Milà. Es tracta d'un projecte innovador en línia, dirigit tant a professionals com a públic general, que reproduirà durant tres dies en internet l'experiència d'un certamen turístic físic.

 


Així, els estands estaran gestionats per tècnics de cada destinació, que atendran els visitants d'igual manera que en un esdeveniment presencial d'aquestes característiques, a través de reunions virtuals concertades, videochats i presentacions públiques. D'aquesta manera, se substituirà la gestió presencial per la virtual d'una manera immersiva, des del lloc d'origen de cada participant.

 


València Turisme oferirà en el seu espai l'oferta actual d'experiències i productes turístics de la província, així com tot tipus d'informació complementària del territori, juntament amb les propostes singulars de Gandia i Cullera, que participen com coexpositores.

 


Itàlia és un dels prinicipales mercats internacionals d'interès per a la província de València, per la qual cosa aquesta acció suma rellevància de cara a la reobertura de vols internacionals l'any vinent, en funció de l'evolució de la pandèmia actual.
 A més dels representants de la província de València, també participen en aquesta fira turística virtual les marques Visit València, Visit Benidorm, Patronato Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana.

Imágenes del estand de València Turisme en el certamen italiano
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet