Xarxa de Carreteres
Pla de Camins i Vials 2018-2019
Descàrregues públiques
Projectes en informació pública
Licitacions
Tràmits en Carreteres

Tauler d'actualitat de carreteres

José Vicente Pedrola i Javier Piedra Cabanes reben el guardó, entre altres persones, col·lectius i associacions.

El Servei de construcció i Control de la qualitat ha preparat, un any més, la seua Memòria anual de les actuacions realitzades durant l'any 2020, amb les principals tasques, activitats, dades i indicadors econòmics gestionats pel servei.

26.5.2021

La Setmana de l'Enginyeria Civil i el Medi Ambient, (SICMA per les seues sigles en castellà), organitzada per l'Escola de Camins de la Universitat Politècnica de València, que enguany celebra la seua 27a edició, torna a ser notícia, concretament pel que fa a la participació de personal de l'Àrea.

13.5.2021

La Setmana de l'Enginyeria Civil i el Medi Ambient, (SICMA per les seues sigles en castellà), organitzada per l'Escola de Camins de la Universitat Politècnica de València, arriba aquest any 2021 a la seua 27a edició que compta amb la participació de personal de l'Àrea.

Col·locació de les bigues, amb grues

25.3.2021

Les obres de la nova variant de Bétera, que promou l'Àrea d'Infraestructures de la Diputació de València, han superat una nova etapa amb la col·locació de les bigues del nou pont sobre el barranc del Cirerer que, a més, són les bigues de major grandària d'aquesta actuació.

La Diputació de València ha finalitzat la construcció d'una glorieta en la intersecció de la CV-324 amb el camí vell de Terol.

SIG