Salut Mental provincial

Salut Mental provincial

 

Funcions: L'Hospital Psiquiàtric de Bétera té com a finalitat última prestar assistència tant preventiva com curativa als processos psiquiátrics de la població de la província de València i procurar que la nostra oferta de servicis siga la més íntegra possible mitjançant una gestió orientada a buscar l'eficàcia i l'eficiència.

 

L'Hospital Psiquiàtric de Bétera presta atenció a través de les árees i unitats següents:

  • Unitat de Llarga Estada: Fonamentalment, esta unitat cobrix les places amb les persones tutelades per la Diputació de València. No obstant això, les places vacants es cobrixen a través de la Comisió d'Ingressos i Altes de l'Hospital. En esta unitat, es desenvolupen dos programes: assistència sanitària medicopsiquiátrica i rehabilitació medicosocial.
  • Unitat de Desintoxicació: Desenvolupa un programa de desintoxicació en régim d'ingressos hospitalaris voluntaris per a persones amb abús de substàncies o conductes addictives. Té una capacitat de vint llits.
  • Unitat de Laboratori: Fa proves analítiques provinents de les distintes unitats hospitalàries.
  • Depòsit de Medicaments: Es responsabilitza de garantir correctament l'adquisició, la conservació i la dispensació de medicaments.
  • Unitat de Personal: Esta unitat té competències sobre el personal de l'Hospital Psiquiátric i les diverses àrees de salut mental.
  • Àrea d'Administració: S'encarrega de tot el treball administratiu i de gestió pressupostària de l'Hospital Psiquiátric i de les àrees de salut mental. Depén jerárquicament de la Gerència de l'Hospital.
  • Àrea de Servicis Generals: Esta àrea s'encarrega de la gestió dels servicis de cuina, manteniment, magatzem general, bugaderia, porteria, jardineria, central telefònica, garatge, peluqueria i neteja.
     

Ajudes de Salut Mental
Enllaç a les dades de la convocatòria d’ajudes de Salut Mental per al 2017

 

 

Persones Consulteu ací la relació del personal de Salut Mental.
Organigrama Consulteu ací l'organigrama de Salut Mental.
Responsable

Cliqueu ací per a vore les dades del responsable de la unitat.

Diputada delegada Sra. Pilar Sarrión Ponce. Vegeu-ne més


Imatge tornar enrere